Uudiseid Spartast

Sparta sportlased laskesuusatamise noorte ja juunioride maailmameistrivõistlustel

13:02 26. veebruar 2024

23. veebruarist 2. märtsini 2024 võõrustab Otepää IBU laskesuusatamise noorte ja juunioride maailmameistrivõistluseid, mis on osalejate arvu poolest suurim võistlus Rahvusvahelise Laskesuusatamise Liidu (IBU) võistluskalendris.

Kaheksal võistluspäeval astub Otepääl starti ligi 500 sportlast. Maailmameistrid selguvad segateatesõidus, tavadistantsil, sprindis, ühisstardist sõidus ja teatesõidus ning seda nii noorte kui ka juunioride vanuseklassis. Sparta sportlastest on võistlustules: Jaroslav Neverov, Frederik Välbe, Vibeke Välbe, Mirtel Kärsna, Kretel Kaljumäe ja Laureen Simberg.

Paneme Sparta sportlaste senised tulemused kirja:

Jaroslav Neverov teenis noormeeste 12,5 km tavadistantsil parima eestlasena üheksanda koha. Neverov jättis kohe esimeses tiirus kolm märki üles, aga läbis järgmise puhtalt ning eksis kolmandas ja neljandas tiirus korra veel ehk tegi kokku viis möödalasku.

Frederik Välbe sai 70. koha (8; +10.00,7).

Neidude 10 km tavadistantsil sai Vibeke Välbe parima eestlasena 16. koha. Välbe eksis korra avatiirus, kolm korda teises tiirus, korra kolmandas ja korra neljandas tiirus. Kaotust võitjale kogunes kaks minutit ja 45,4 sekundit.

Mirtel Kärsna sõitis välja 43. koha. (7; +6.12,0) 

Pühapäeval meesjuuniorite 15 km tavadistantsil oli eestlastest parim Mark-Markos Kehva, kes eksis vaid ühe korra viimases püstitiirus ning teenis 20. koha (+4.14,8). 

Naisjuunioride 12,5 km tavadistantsil sai Kretel Kaljumäe oli 58. koha (5; +12.26,3).

 

Värskete võistlustulemuste kohta saab lugeda SIIT.

Soovid ka laskesuusatamisega tegelema hakata? Sparta laskesuusatamise trennide kohta saad lugeda SIIT.

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.