Rühmatreeningute uudised

Aprill on intensiivsete treeningute kuu

13:27 21. märts 2024

Aprillis viime end mugavustsoonist välja! Toimuvad eritreeningud, mida muidu tunniplaanist ei leia ja lisaks treeningmaraton, kus Signe ja Marius annavad hagu lausa 1.5 h järjest!

Et ka vaim püsiks värske, siis asendasime mõned intensiivsed treeningud teie vanade lemmikutega:

  • 03.04 (kolmapäev) kell 17.00 KST asemel GRIP (treener Janika). GRIP - väljakutsuv ja lõbus jõutreening kogu kehale, kus peamise abivahendina kasutatakse kangi ning erinevaid raskuseid. Ülimalt efektiivne rühmatreening lihasjõu arendamiseks ning enda jaoks suurepärase füüsilise vormi saavutamiseks. Tunnis jagatakse kõikidele osalejatele Tere Hi!Fiber jogurteid!
  • 11.04 (neljapäev) kell 19.00 SpartaPump asemel deepWORK (treener Signe). deepWORK® on sportlik, lihtne, unikaalne ja üsna erinev kõigist tuntud programmidest – treening, mis lähtub viiest elemendist ja pulbitseb energiast! deepWORK® liikumine on konstrueeritud selliselt, et seal on alati seos pingutuse ja lõdvestuse vahel, mis omakorda on kombineeritud hingamisega. Olemuselt intensiivsele, aga liikumiselt lihtsale osale järgneb staatiline nö. rahulikum osa, mis tekitab omapärase koosluse vaimsest & füüsilisest pingutusest. Erinevad treeningfaasid vastavad viiele elemendile: maa, puu, tuli, metall ja vesi. Need omakorda põhinevad erinevatel energiaallikatel.
  • 20.04 (laupäev) treeningmaraton "Mugavustsoonist välja" kell 11.00-12.30. 11.00-11.30 Pump Signega, 11.30-12.00 Abs Signega ja 12.00-12.30 IntervallVentti Mariusega. Üritus on Sparta liikmetele tasuta ja teistele 5€.
  • 29.04 (esmaspäev) kell 11.00 KST asemel BodyIntervall (treener Janika). BodyIntervall on tõhus ja vaheldusrikas rühmatreening, kus lihastreening vaheldub lühikeste intervallidega, mil tõstetakse südamelöögisagedust erinevate plüomeetriliste harjutustega. Treening eeldab mõningast varasemat treeningkogemust ning sobib nii naistele kui ka meestele. Tunnis jagatakse kõikidele osalejatele Tere Hi!Fiber jogurteid!

Kõik intensiivsed treeningud on aprillis 5€. 

Broneeri koht SIIN ja treenime koos! 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.