Suusauudised

Foto: Sparta
Sparta suusatiimi pealik Jaanus Teppan.

Harrastajate suusatreeningutel laotakse põhja saabuvale maratonitalvele

16:51 16. september 2010

 Tuletame meelde, et harrastajatele mõeldud Sparta suusatreeningud  toimuvad ka edaspidi esmaspäeviti kell 19 - 20.30 ja neljapäeviti kell 18 - 20. Treeneritetiimi juhib endine Türgi suusakoondise pealik Jaanus Teppan.

 Kes kuuluvad treeneritetiimi? Teppani sõnul hakkab harrastussuusatajatele tema juhtimisel nõu andma terve asjatundjate brigaad, kuhu kuuluvad teistehulgas ka 2000. aasta Vasaloppeti võitja Raul Olle, Marius Unt ning meie jõusaali treenerid Argo Ader, Marek Morozov ja Margus Silbaum

Kellele treeningud on mõeldud? Kaasa võivad lüüa kõik, nii mehed, kui naised, nii noored, kui vanad.  

Mida treeningud hõlmavad? Harrastussuusatajate ettevalmistus hõlmab nii vastupidavustreeninguid, jõusaali üldkehalist ettevalmistust, pallimänge, rullsuusatamist, kui ka mõistagi suusatehnika lihvimist talvistel radadel

Mis treeningutel toimub? Sügisel toimuvad esmaspäevased treeningud Sparta lähedal Järve metsas ning lõpevad ühiste venitustega meie klubis. Esmaspäeva programmi kuuluvad lisaks jooksule ka pallimängud ning ühised videoanalüüsid. Täpsemaid juhtnööre talveks jagab juba tiimi juht Jaanus Teppan.

Neljapäevastel treeningutel on pearõhk asetatud rullsuusatamisele ja need peetakse vähemalt alguses Pirital, Lillepi pargis. Hiljem ka võimalusel mujal Tallinnas või Keilas. Kogunemine on Pirital Velodroomi vastas parkimisplatsil. Probleemiks pole ka korralike sõiduvahendite puudumine. Rullsuuski on võimalik kohapeal tasuta kasutada ning soovi korral ka Jaanus Teppani kaudu soodsalt osta.

Suusagrupi liikmetele jagatakse nõu kõiges suusatamisega seonduvas ning grupi omamoodi boonuseks saab olema ühine osavõtt Tartu suusamaratonist ja teistest Worldloppeti võistlustest koos Teppani ja Olle nõuannete ning taktikanippidega. Samuti aitame suusagrupi liikmeid soodushinnaga varustuse hankimisel ning võimaldame soovi korral ühislaagreid koos Sparta tippsuusatajatega.

Mis treeningud maksavad? Treeningute kuutasu on 400 krooni, Sparta liikmetele 200 krooni.  

Suusagrupi liikmel on võimalik osta 1 korra pilet rühmatreeningule või jõusaali külastamiseks 50 krooni ja 30-päeva kaart 490 krooni eest.

Suusagrupiga liitumiseks tuleb täita avaldus ning kanda treeningmaks Sparta spordiseltsi arvele 221042679074.

Sparta suusagrupiga liitumine ei kohusta esindama võistlustel Sparta spordiseltsi.

Vaata nostalgilist videoklippi Sparta suvistest suusatreeningutest:

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.