Rühmatreeningute uudised

Tiinaga rühmatreeningute trendidest ja soovitustest

11:26 15. jaanuar 2024

Uurisime rühmatreeningute peatreener Tiinalt kuidas on rühmatreeningute trendid ajaga muutunud, milliseid treeninguid ta soovitaks hetkel proovida ja kuidas endale sobiv treening leida.

Millist trenni soovitaksid inimesele, kes pole varem rühmatreeningus käinud ja tihe tunniplaan lööb silme eest kirjuks?

Kõik oleneb, milline on inimese füüsiline hetkevorm- kui pole ikka pikka aega trenni teinud, siis võiks alustada rahulikult, näiteks Pilatese, SeljaEri või EnergyFlowga. Samas, kui inimene on harjunud ennast regulaarselt liigutama (käib jooksmas, suusatamas, ujumas vms), siis võib minna julgelt kohe suuremat füüsilist koormust pakkuvatesse treeningutesse, näiteks SpartaPump, IntervallVentti, CrossCore, MaratonSpinn.

Loomulikult peab mõtlema ka sellele, milline liikumisviis inimesele kõige enam meeldib. Kui oled ikka tantsusõber, siis DanceMix, Zumba ja Bachata oleksid parimad valikud.

Kolm rühmatreeningute soovitust ja miks just need?

1) EnergyFlow (T:17.00)- sobib nii algajatele kui edasijõudnutele. Hea füüsiline ja vaimne heaolu on garanteeritud).

2) Bachata (T:18.00)- tantsusõprade üks lemmiktrenne. NB! Selles treeningus ei ole partnerit vaja!

3) CoreFit (E:19.00)- treening spetsiaalse corelauaga, sobilik nii algajatele kui edasijõudnutele. Keskendutakse eelkõige tasakaalu- ja lihaskonna arendamisele.

Millist treeningut sulle endale hetkel kõige rohkem meeldib juhendada?

Eakate treening- tore on eakaaslastega koos võimelda 🙂

Tegelikut armastan kõiki treeninguid, mida hetkel juhendan.

Kas ajaga on ka rühmatreeningute eelistused inimestel muutunud? Mis praegu Sparta rühmatreeningute tunniplaanis popp on?

Ajaga on rühmatreeningute eelistused päris palju muutunud, aastaid tagasi eelistati enamjaolt tantsutreeninguid, praegu aga lihas- ja vastupidavustreeninguid. Muidugi, ajaga on ka lisandunud palju uusi ja põnevaid treeninguid ja treeningvahendeid. Samas, mõni „unustusse“ vajunud treening on jälle populaarseks muutunud.

Broneeri endale tundi koht SIIN ja treenime koos!

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.