Uudiseid Spartast

Sparta võrkpallinaiskond võitis Credit24 Rahvaliigas kolmanda koha.

Sparta võrkpallinaiskond saavutas Credit24 Rahvaliigas 3. koha

14:00 23. aprill 2014

Pärnus toimunud Credit24 Rahvaliiga finaalturniiril võrkpallis saavutas Sparta naiskond A tugevusgrupis kolmanda koha.

Reedel 18. aprillil 2014 toimus Pärnu spordihallis Credit24 Rahvaliiga kaheteistkümnenda hooaja finaalturniir. Erinevates tugevusgruppides osales Credit24 Rahvaliiga  finaalturniiril kokku 24 võistkonda. Parimad mees- ja naiskonnad selgitati välja A-, B- ja C-tugevusgruppides.

Sparta naiskond kohtus A tugevusgrupi poolfinaalis Saaremaa naiskonnaga ja pingelisest kohtumisest väljus võitjana Saaremaa geimidega 2:1. Pronksmedali mängus oli Sparta vastaseks põhiturniiri liidrina lõpetanud Ülenurme naiskond. Tasavägise mängu võitis Sparta geimidega 2:1 ning saavutas kolmanda koha. Kuldmedalid läksid Saaremaale ning teise koha saavutas Dynamo/Särtsakad.

Võistkonna esindaja Virve Jõgeva sõnul jäid nad selle hooaja tulemustega väga rahul. "Üle mitme hooaja on meil lisaks pika-aegsetele naiskonna liikmetele ka palju noormängijaid, kes mängupilti mitmekesistavad ja annavad võimaluse erinevaid asetusi kasutada. Pronksmedal tuli raskelt võideldes ja on seetõttu väga magus auhind. Suur osa on siin ka meie treeneril Tarmo Kalmanil," kõneles Jõgeva.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.