Uudiseid Spartast

Sportlikul perepäeval turgutati tervist

13:46 21. november 2011

19. novembril koostöös Kesklinna Valitsusega toimunud perepäev andis inimestele hea võimaluse tasuta oma tervist turgutada ning Sparta treeningutega lähemat tutvust teha.

Päeva jooksul jätkus tegevust nii eakatele, kui ka lastele. Toimusid erinevad rühmatreeningud, võistlused ning tooteesitlused.

Lapsi lõbustas koerapoiss Treks, kes keerutas oma saba Zumba-taktis ning jagas pärast trenni kõigile tublidele spordipõngerjatele tasuta pääsme Skyparki.

Lisaks zumbatiigritele esinesid ka Egle Eller-Nabi showtantsu tüdrukud. Rühmatreeningute suures saalis toimus aga esimene beebide maraton, lõbus sportlik titade roomamisvõistlus, kus kuue osavõtja seast

Kellele naeratas loosiõnn?

Sparta fuajee oli muutunud otse kui põnevaks tooteesitluste tänavaks. Spartas treenijad said tutvuda Goshi kosmeetika, Cottersi lastetoodete, Zepteri valgusteraapia, Acai mahlade, Sallum OÜ massaažitoolide, Trigoloogiakeskuse juukseekspertide tegevuse ja Emakas.ee seksuaaltervist tutvustavate materjalidega.

Erinevatel loengutel kõnelesid Gerly Kedelauk, Riina Odnenko ja Argo Ader, toimus ka Goshi jumestuskoolitus.

Päeva jooksul loosikupongi täitnute vahel loosisime välja erinevaid auhindu. Loosivõitjad: Margit Gross (Salon + poolt välja pandud juuksekosmeetikapakk), Viktoria Lehtmets (Salon+ poolt välja pandud juuksekosmeetikapakk), Mairis Kangro (Acai mahl), Annika Pentinen (viltpliiatsite pakk), Kristi Rebane (markerite pakk), Gerly Kedelauk (Gosh-kosmeetika). Auhinnad saab kätte meie administraatoritelt.

Täname kõiki koostööpartnereid ning Kesklinna valitsust ühise toreda spordipäeva korraldamise eest!

Vaata veel:

Pildigalerii sportlikust perepäevast

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.