Uudiseid Spartast

SooviSpinni tempotegijad: Erich Krieger, Maris Kajari ja Are Jaama.

VIDEO: Sparta sünnipäevapidu pakkus sporti, torti ja muusikat

09:19 21. november 2011

Sparta sünnipäevapidu möödus meie fantastiliste liikmete, lihtsalt toredate sõprade ja särtsakate treeneritele mõnusa koosolemise tähe all.

Peole tõmbasid esimese hoo sisse fitnesstrubaduur Erich Krieger ning kitarrivirtuoos Are Jaama, kes korraldasid koos treeener Maris Kajariga SooviSpinni tunnis täissaali ees meeldejääva live-show. "Naised on hullud," laulis Krieger ning ratturid plaksutasid Kriegeri leivanumbrile innukalt kaasa.

Kriegeri, Jaama ning treener Maris Kajari koostöö töötas kui õlitatult - Marise märguannete järgi reguleerisid spinnijad oma tempot ning Krieger repertuaari. Piprasest spurdist mõnusalt rahuliku voogamiseni. Tunniajase emotsionaalselt sportliku keikka-ajal kõlasid kõik Erichi tuntuimad lood. Trenni lõpetas mõistagi vana hea "Pistoda laul". Krieger ise kirjeldas higist ning adrenaliiniküllast kontserti võimsaks elamuseks. "Power oli sees. Viimase Pistoda loo ajal nägin vaimusilmas, kuidas saalis olevad ratastel spinnijad meenutasid otse kui kappavatel hobustel olevaid ratsanikke, uskumatu elamus!"

Zumba tõi tõelise karnevalitune

Kriegeri muusikavikerkaarele järgnes emotsionaalne Zumba, mille viisid läbi külalistreener Mariann Kilg ning meie Maris Kajari. Umbes poolsada kirglikku tantsusõpra nõtkus ladina-ameerikalikult kaasahaaravas zumbataktis, taustaks värvimuusika poolt kirjuks maalitud virmaliste taevatants ning Jaan Kirsi pereansambli trummisoolod, mis tekitasid kohati tunde, et Rio de Janeiro karneval on kolinud oma tantsude ja trummipõrinaga otse Spartasse. "Lahe fiilis," tõdesid mõlemad treenerid kokkuvõtteks.

Kohe pärast zuperzumbatamist astusid lavale Sparta showtantsu tüdrukud ning meie klubis Egle Eller-Nabi ja Sven Idaranna juhtimisel treenivad Fitness Model Estonia finaalvõistluseks valmistuvad kaunitarid. Nende kankaan vallutas igaljuhul kuulajate-vaatajate südamed ning andis lootust oodata neilt head tulemust ka 3. detsembril Narvas peetaval põhivõistlusel!

James Werts ja Uku Suviste panid puusad nõksuma

Õhtu naelaks oli lauluvirtuooside James Wertsi ning Uku Suviste kontsert, mis pani puusad käima ja  jalad mõnusas rütmis kaasa lööma vaat et kõigil saalisviibijatel. Nii James, kui ka Uku esitasid kuldse läbilõike oma repertuaari paremikust ning hullutasid kuulajaid oma meisterliku häälekasutusega. Fännid said kaasa elada nii Jamesi "September´ile" kui ka Uku tõlgendusele "Ohtlikust naisest" ning igihaljast "Sa haara kinni mu käest."

Loosisime sünnipäeva puhul välja ka 5 Goshi stiilset kosmeetikakotti. Fortuuna sooja pilgu saatel said koti õnnelikuks omanikuks Triin Kimer, Therese Nõmmela, Helen Lindmer, Perit Post ja Raul Allikvee. Kingitused saab kätte meie administraatoritelt.

Pidu päädis DJ Tauno Laasme meeleoluka plaadikeerutamise ning õdusa koosviibimisega Sparta kohvikus.

Täname meie liikmeid, treenijaid ja treenereid; kõiki, kes on andnud panuse meie klubi arengusse!

Vaata veel:

Pildigalerii sünnipäeva eredaimatest hetkedest

Vaata meeleolukat videoklippi sünnipäeva sündmustest:

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.