Uudiseid Spartast

Perepäeval said paljud lapsed esmakordselt suusasõitu proovida.

Järve perepäeval trotsiti pakast ning nauditi liikumist

10:12 28. veebruar 2011

Iseseisvuspäeval Järve metsas peetud perepäev tõi kohale hulgaliselt pakast trotsivaid spordisõpru. Nii väikseid kui ka suuri.

Ettevõtmise ühe organisaatori, Sparta spordiseltsi tegevjuhi Aivo Liksori sõnul oli päeva eesmärgiks propageerida suusatamist ning pealinlaste jaoks uudset Järve rada. "Siiamaani on Tallinnas olnud kaks arvestatavat suusakohta - Nõmmel ning Pirital. Tahame, et ka Järve tõuseks nende kahe kõrvale," ütles Liksor ja lisas, et Järve raja reljeef on suusatamiseks väga sobiv.  "Tõuse ja laskumisi on sellel 2,4 kilomeetrisel rajal piisavalt palju."

Parkla rõkkas rõõmust!

Kahekümne pakasekraadi kiuste oli kohale tulnud arvukalt suusa- ja tantsuhuvilisi. Viimaseid liigutasid kohal olnud väikesed zumbatiigrid treener Maris Kajari juhendamisel ning Egle Elleri showtantsutüdrukud. Legendaarne waka-waka pani igatahes Merko parkla rõõmust rõkkama! Külma ilma vastu võitlemiseks pakusid Kesklinna valitsuse esindajad kuuma teed ning saiakesi.

Et kohal oli ka otse Otepäält kohale tellitud suusabuss, said huvilised tasuta proovida võib-olla juba roostetama kippunud sõiduoskusi. Eriti usinateks suusalaenutajateks olid lapsed, kelle seast nii mõnigi pani lumelauad alla esmakordselt elus. Milline elamus see oli!

Laste suusakoolis jagas õpetussõnu Marius Unt, päeva juhtis vaimukate repliikide saatel kunagine ansambli "Apelsin" trummar Jaan Kirss.

Kõik osalenud lapsed said kingituseks tasuta pääsme Skyparki ning kõiki finišisse jõudnud suusatajaid premeeriti Sparta priipiletiga.

Tervisepäeva raames sõideti Järve metsas maha 1135 kilomeetrit.

Vaata videokokkuvõtet Järve perepäeva sündmustest:

 

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.