Saaliinfo

Võitjavõistkond esikohta nautimas!

Sparta segavolleturniiri võitis TTÜ/Dynamo

09:46 10. jaanuar 2011

Nädalavahetusel Spartas peetud segavolleturniiri võitjaks pallis ennast TTÜ/Dynamo võistkond Neemeco ja Cuuclubi ees.

Juba traditsiooniliseks kujunenud Sparta turniirist võttis sedapuhku osa 12 võistkonda, kes olid jagatud kolme alagruppi.

Turniiri reglement nägi ette, et alagruppide esimesed mängivad kohtadele 1.-3, teised 4.-6, kolmandad 7.-9 ja neljandad 10. - 12. Seega libastumisruumi polnud ja iga hommikune mäng oli kulla kaaluga.

Alagrupis tihe rebimine

A alagrupis säilis põnevus kuni lõpuni, sest ülinapi eduga võitis selle TTÜ/Dynamo võistkondade Nali24.ee, Fauna ja Saarlased ees. Alagrupi võrdsest tasemest annab tunnistust kasvõi see, et TTÜ/Dynamole tagasid edasipääsu esikolmikusse kaks viiki ja võit, paremus otsustati omavaheliste punktide suhte alusel.

Alagrupis B troonis täiseduga Neemeco, kellele järgnesid Elioni SK, pärnakatest koosnev Fööniks ning Mootor.

Alagrupis C tuli kahe võidu ja viigiga esimeseks Cuuclub Aruküla, Võrklaste ning Mereakadeemia ees.

Kohamängudes jätkusid kirglikud võrkpallilahingud. Kohtadele 10.-12 mänginud kolmiku edukaimaks osutus võistkond Saarlased, kes jätsid selja taha Mereakadeemia ning Mootori. "Saime turniirilt palju kogemusi ning nägima, mis tasemel teised mängivad," ütles esmakordselt võistluste püssirohtu nuusutanud võistkonna Mootor esindaja Berit Osula.

7. koha sai alatine Sparta turniirdel osaleja, võistkond Võrklased, kes mängisid viiki 8. koha saanud Faunaga ning võitsid 9. koha saavutanud Fööniksit 2 : 0.

4.-6. koha heitluses võidutses Elioni SK, kellele järgnesid Nali24.ee ning Aruküla.

TTÜ/Dynamo esikoht ei tulnud kergelt

Tuliseimad heitlused peetid esikolmiku vahel. Neemeco viigistas nii TTÜ/Dynamoga-ga, kui ka Cuuclubiga. Võrdne oli ka punktide suhe. Otsustama pidi viimane, TTÜ/Dynamo ja Cuuclubi mõõduvõtt.

Avageim möödus punkt punkti heitluse tähe all. TTÜ/Dynamo põhiründajad Martin Ant ja Marko Sõna kippusid väsima ning Cuuclub asus juhtima 18 : 11. Tundus, et geimivõit on ainult vormistamise küsimus, aga TTÜ/Dynamo sai korraga peale kui uue hingamise. Võimsate servidega pehmendati Cuuclubi vastuvõttu ning peatselt olid tablool viiginumbrid. Lõpuheitluses oli kindlam hea hoo sisse saanud TTÜ/Dynamo 21 : 19.

Teine geim oli juba tõeline TTÜ/Dynamo pillerkaar. Cuuclub ei toibunudki avageimi kaotusest ning TTÜ/Dynamo turniirivõitu ei vääranud enam miski. teine geim vormistati tulemusega 21 : 12.

Auhinnalaud oli rikkalik. Lisaks karikatele said esikolmiku võistkonnad adidase poolt välja pandud spordivarustust ning Eviani vett.

Sparta segavolle turniiri paremusjärjestus:

1. TTÜ/Dynamo

2. Neemeco

3. Cuuclub

4.Elioni SK

5. Nali24.ee

6. Aruküla

7. Võrklased

8. Fauna

9. Fööniks

10. Saarlased

11. Eesti Mereakadeemia

12. Mootor

TTÜ/Dynamo: Irina Suhhova, Sirli Laager, Gadi Rohtjärv, Raili Juurikas, Martin Ant, Marko Sõna, Harles Kiveste, Patzig Herry, Artur Saaliste.

Neemeco: Lidia Danilova, Kersti Rost, Kerli Onno, Ülar Aasmäe, Mikk Lellsaar, Kaspar Kibuspuu, Kaarel Tammaru.

Cuuclub: Liis Emajõe, Krislin Kukk, Triin Pent, Viljar Sinimeri, Marius Vahter, Raido Seppam, Jorgen Alasoo.

Vaata turniiri pildigaleriid Sparta Facebooki fännilehelt:

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.