Rühmatreeningute uudised

Gina Bergmann mediteerimas.

Keha ja meele päev pakub vaimuvärskendust

15:06 10. oktoober 2011

15. oktoobril toimub Spartas spetsiaalne Keha ja meele päev, mis pakub lisaks füüsilisele koormusele ka stressileevendust ning vaimuvärskendust. Ja maitsvat teed.

Keha ja meele tunnid laupäeval:
 
12:00 - 13:30 Kinesioloogiline võimlemine ja keha tasakaalustamine kinesioloogia kaudu. Toksiliste ühendite kõrvaldamine kehast lümfisüsteemi kaudu. Neurovaskulaarsed puutepunktid vere juurdevooluks kindlatesse organitesse ja lihastesse. Treener Anne Tipner-Torn.
 
13:30- 15:30 InPilatese workshop. Uue kava esmaesitlus ja Pilatese harjutuste tehnika. Treener Kaia Heinleht.
 
"Otsides aga kogu aeg teid täiusliku keha mõistmise ja tunnetuse juurde, läbi mille inimesi õpetada, hakkasin huvi tundma Pilatese ja teiste idamaiste treeningsüsteemide vastu," kõneleb Kaia ja jätkab:
"Nüüdseks olen enda jaoks mõistnud, mis tähendab treenida seestpoolt väljapoole, nii füüsilises kui vaimses mõttes ja kui pikk protsess see on ning kui oluline see on saavutamaks rahulolu endaga."
 
15:30 - 17:30 VinyasaFlow workshop. Uue kava esmaesitlus ja Ashtanga jooga harjutuste tehnika. Treener Jocke Salokorpi.

Suurepärast eesti keelt kõneleva Jocke sõnul on VinyasaFlow näol tegu joogatreeninguga muusika saatel, kus igal lool on oma tehnika, näiteks päikesetervitused, ettepainutused jms.

Soome juurtega Jocke Salokorpi on lõpetanud Jyväskylä ülikooli ning elab ja töötab praegu Eestis.

Meeleolu loomiseks pakub firma Teekanne maitsvat teed

Keha ja meele päeva õdusat meeleolu aitavad luua firma Teekanne teespetsialistid, kes pakuvad kõigile treeningust naasnutele maitsvat ja rahustavat jooki.

TEEKANNE pakub laia tootevalikut taime ja puuvilja teedest ning valgetest ja rohelistest teedest.

TEEKANNE tooted on: ilma lisasuhkruta, kunstlike lisandite ning konservantideta. TEEKANNE – harmoonia Sinu kehale ja vaimule.

Tooted on pakitud erilisest materjalist valmistatud pakendisse, et säiliks värskus, maitse ning aroom ning toode oleks kaitstud.

Kontakt: www.interaltus.ee

Lisaks Keha ja meele treeningutele on meil laupäeval kavas ka tavapärased treeningud. Leia endale sobiv trenn ja tule kohale!

Meie liikmetele on Keha ja meele päevast osavõtt tasuta, külalistele on päeva hinnaks 10 €.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.